At blive født var min første fejl

Vis stort billede
At blive født var min første fejl

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

At blive født var min første fejl er en grum fortælling om menneskelig afstumpethed og ondskab. Her spilles hele den menneskelige komedie i al sin nederdrægtighed, og det er ikke for sarte sjæle.

En kreds af bedsteborgere er, under ledelse af en skinhellig fabrikant, dybt involveret i kriminalitet. Den pædofile direktør og hans pædagoghustru har en forretning kørende med film og børneskuespillere. Og sådan er det hele vejen igennem.

Siden tidernes morgen har penge, sex og magt været motivationen for al menneskets møje under Solen. Og den, der tror, mennesket har udviklet sig til noget højere og bedre, tager grundigt fejl, for under kulturens millimetertynde fernis ligger alt det uhyrlige bestandigt på lur.

Det er kort sagt en bog, der kræver mod og frygtløshed af sin læser, for ved indgangen står der, som i Dantes Helvede: ”Lad alt håb fare, I der går ind her.”

Uddrag af bogen

De kom ind i den ulækre lejlighed. Benedikte Olesen lå på sofaen, hun sov tungt. Susanne kiggede spørgende på Jimmi, som trak på skuldrene.

”Jooe, hun har ligget sådan lige siden, der skete det med ungen. Hun vil hverken spise eller drikke, og hun gider sgu ikke engang gå i bad!”

”Ved du hvad? ”Steen kiggede olmt på ham. ”Nu ringer vi efter en ambulance til Benedikte, og så kører vi ind på politigården, hvor du først fortæller os, hvem de 2 andre var, som har været med ovre og hilse på Morten Monberg, og derefter skal I alle 3 få en overnatning!”

Om forfatteren

OLE MOLLERUP RYTTER er født 1945 i Lemvig. Efter at være blevet udlært som murer flyttede han til Aarhus, hvor han har levet hele sit voksenliv. At blive født var min første fejl er hans debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Mollerup Rytter
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 345 g
Udgivelsesdato: 15 Jan 2015
Oplagsdato: 15 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270961

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

At blive født var min første fejl Mellemgaard