Asyl

Vis stort billede
Asyl

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ny krimi af den israelske succesforfatter Liad Shoham. Hans første bog på dansk – Konfrontation – udkom sidste år til gode anmeldelser. Krimigenren har aldrig været stor i Israel, men det har ændret sig voldsomt i de senere år, hvilket ikke mindst skyldes unge forfattere som Liad Shoham, der både er velskrivende og forstår at skrue en god historie sammen.
Da Michal Poleg bliver fundet livløs i sin lejlighed, og der er tydelige tegn på, at hun har været udsat for grov vold, må politikommissær Anat Nachmias, der får dette som sin første drabssag, prøve at forstå hvad den unge kvinde har gennemlevet i dagene op til sin død. Hvad er det for nogle enorme kræfter, den engagerede socialaktivist har tirret? Står en af de asylansøgere, som hun har bistået, bag forbrydelsen? Hvem er den mystiske ”bankmand”, som hun jagtede, og hvilken betydning har de modstridende beviser, som bliver fundet på gerningsstedet?
Da en ung afrikaner tilstår drabet, får Anats overordnede travlt med at afslutte sagen, men hun tvivler på hans motiv og mistænker at Michal Poleg, en lille og spinkel kvinde med et udtalt talent for at irritere folk, er blevet trukket ind i en affære, som er mange gange større end hende selv.
Asyl udspiller sig i Tel Aviv. Det er på mange måder en klassisk krimi, men bogen giver samtidig et godt indblik den israelske storby. Frem mod den overraskende slutning tager den læseren med ud i en hvirvlende fortælling, der bevæger sig mesterligt fra domstolenes sale til politiets dunkle forhørslokaler, færdes blandt asylansøgere fra Eritrea og støder på den brutale kriminelle underverden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liad Shoham
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originalsprog: Hebraisk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hans Henrik Fafner og Rivka Uzan Fafner
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 159 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 473 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2014
Oplagsdato: 18 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845887

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk