Araberen der var hvid som sne

Vis stort billede
Araberen der var hvid som sne

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Søndag den 5. juli 2015 rammer et terrorangreb Københavns lufthavn, da bevæbnede mænd angriber den fyldte afgangshal på årets første store rejsedag og dræber i hundredvis af uskyldige, inden de forsvinder sporløst.

Angrebet bliver starten på et politisk kaos, da der er udskrevet folketingsvalg blot få uger forinden, og det fremmedfjendtlige parti Nyt Danmark stormer pludselig frem i meningsmålingerne. Erik Otto Falster og hans makker Lars Hede fra Drabsafdelingen bliver koblet på efterforskningen, og står snart med en sag, hvor intet er, som de tror. Sporene peger i vidt forskellige retninger: fra nazisternes kunsttyverier under Anden Verdenskrig, over en mystisk kvindelig seriemorder med arabisk baggrund fra Berlin, til den svenske efterretningstjeneste og helt ind i regeringskontorerne på Christiansborg.

Snart opdager Falster og Hede, at de befinder sig i orkanens øje, og at stærke kræfter gør hvad de kan for at tvinge efterforskningen i en bestemt retning. Da makkerparret alligevel vælger at fortsætte, får det fatale konsekvenser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Frost
Sideantal: 684
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 168 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 53 mm
Vægt: 1112 g
Udgivelsesdato: 03 Sep 2015
Oplagsdato: 03 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771590548

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Araberen der var hvid som sne People'Spress