Aldrig fucke op

Vis stort billede
Aldrig fucke op

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Der er kun én vej. Og det er fremad. Alle forhindringer ryddes hurtigt og skånselsløst af vejen. Sådan er det i Stockholms underverden. En stil, som bossernes boss Radovan Kranijc har indført. Og hvis man vil op i hierarkiet skal der vises respekt for Mister R.

Thomas Andrén er strisseren, som går til modangreb på hele systemet. Mahmoud al Askori er forstadsknægten, som selv vil diktere vilkårene for sit liv. Niklas Brogren er lejesoldaten, der begynder sin egen personlige krig mod samfundet. Alle tre bliver de draget ind i Radovans gravitationsfelt: Her er intet umuligt, her er alt til salg, men det kan blive dyrt, alt for dyrt.

Anslaget er mørkt i Aldrig fucke op og sproget lige så effektivt som i Cash , første bind i trilogien. Bøgerne afspejler Stockholms kriminelle miljø lige nu og her.

Han skriver narkotisk svedigt om den stockholmske underverden, og fik man ikke nok af hans kontante afdækning og knytnævekorte sætninger i forgængeren " CASH", byder " Aldrig fucke op" på mere af samme brutalrealistiske skuffe.
Anne Sophia Hermansen, Fyens Stiftstidende

De socialrealistiske, politisk korrekte svenske krimier får baghjulet i denne ferme og frække politikrimi. En slags fortsættelse af Lapidus’ forrige succes, ”Cash”. B.T.

Jens Lapidus beskriver Stockholms afstumpede underverden så godt, at voldens vrede puls dunker fra hver bogside ... En bog, der er lysår fra tidens nosseløse og caffelattelunkne femi-krimier. Ekstra Bladet

Både den sproglige – lapidariske – form og det barske indhold er vedkommende og giver et utroligt, men desværre nok sandt indblik i et univers, som vi helst ikke vil være ved , eksisterer. Jydske Vestkysten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Lapidus
Sideantal: 515
Sprog: Dansk
Originaltitel: Aldrig fucka upp
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Niels Lyngsø
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Modtryk
Serie: Stockholm noir, 2
Udgivelsesdato: 15 Mar 2010
Oplagsdato: 15 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770533935

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk