Post-it-monstre

Vis stort billede Tilføj
Post-it-monstre

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Bogen er desværre udsolgt, men fortsættelsen "Flere Post-it-monstre" fås stadig.
* * *
Om dagen arbejder John Kenn Mortensen som børne-tv-instruktør, og i fritiden skal hans små tvillinger passes. Men så, når mørket er faldet på, glemmer han alt om det børnevenlige, finder pen og post-it-blok frem, og hyggeligt uhyggelige monstre myldrer ud på blokken.
Her har vi samlet nogle af de bedste monstertegninger.
★ ★ ★ ★ ★ “Jeg har nok set flere monstre allerede end de fleste kommer til resten af deres liv, men det til trods er jeg stadig ikke blevet et hak klogere på hvorfor nogle monstre ikke virker og andre gør. Endnu mindre ved jeg om hvorfor enkelte monstre formår at trykke på en særlig knap bagerst i min hjerne, som frembringer alle mulige halvt-glemte drømme og febervildelser, der strækker sig tilbage til mine tidligste leveår. Jeg kan bare konstatere, at forbløffende mange af Johns gør det.”
-- Geek Culture
“I hvert billede synes [der] at blive fortalt en historie, som var de gule sedler illustrationer til en historie man selv må tænke sig til. Selv om Post-it-monstrebare er en samling tegninger uden anden sammenhæng end deres størrelse og deres fællestematiske indhold, så er det en endog meget fint tegnet, lille bog, der måske især imponerer de modtagere, der selv engang har haft en pen i hånden, for formatet taget i betragtning, så er det utroligt hvor mange detaljer, skygger, skraveringer og strukturer der er blevet plads til.”
-- Kulturkapellet

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Kenn Mortensen
Sideantal: 80
Sprog: Dansk
Forord af: Anders Morgenthaler
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: John Kenn Mortensen
Udgiver: Aben Maler
Bredde: 181 mm
Højde: 170 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 260 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2011
Oplagsdato: 07 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792246462

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Post-it-monstre Aben Maler