Kloge hoveder

Vis stort billede Tilføj
Kloge hoveder

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Giv eksperterne baghjul. Få optimeret din selskabskonversation.
På den lette måde!
Kloge Hoveder startede i Weekendavisens tillæg Ideer i 2005, og har siden starten været tegnet og skrevet af Niels Roland.
Hver uge præsenterer Kloge hoveder på brugervenlig vis Weekendavisens læsere for videnskabens seneste landvindinger. Nu får alle videbegærlige sjæle mulighed for at følge samme genvej til indsigt i en række videnskabelige emner, som det ellers tager akademikere og andre eksperter måneder – ja, år – at nå til bunds i.
I en blanding af videnskabelige facts og skæve indfaldsvinkler – ofte med sidespring til aktuelle emner - bruger Kloge Hoveder stribeformen på en ny og overraskende måde, der bringer læseren rundt i mange af videnssamfundets forskningsnicher.
Ifølge Niels Roland er udfordringen hver uge at få udstukket emner, som ikke altid er lige lette at gå til – og så alligevel få noget rammende ud af det: >>Som regel ved jeg ikke selv noget som helst om emnet,<< indrømmer han, >>så det handler om at gøre det indviklede begribeligt for både læserne og mig selv.<<
Niels Roland (født 1958) debuterede i 1986 med satiretegneserien Atelieret og har siden tegnet og skrevet en lang række album, bl.a. serien Danmark besat i samarbejde med Morten Hesseldahl og Henrik Rehr, dagstriben Dana Blues i Jyllands-Posten og føljetonenen om efterkrigstidens hverdagshelt Gunnar, som i 14 år var at læse i SiD/3F-Fagbladet.
I de senere år har han tegnet og skrevet børne- og billedbøger, senest bl.a. den roste Ballade i Monsterekspressen med manuskript af Peter Gotthardt. Desuden tegner han til undervisningsbøger og skriver manuskripter til Disney-serier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Roland
Sideantal: 97
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 19 Oct 2009
Oplagsdato: 19 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701457

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk