Jeg vil dø over evne!

Vis stort billede
Jeg vil dø over evne!

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Om bogen: Jeg vil dø over evne! er en humoristisk leg med ord, tankeeksperimenter og satiriske noveller, der alle viser nye sider af forfatterens susende sans for comedy i litteratur. Vi er på en rutsjende tur igennem surrealistiske tableauer, serier af statements og finurligt filosofiske observationer, som kun komikeren Thomas Wivel kan formulere dem.

Uddrag: ”Åh nej,” klagede manden. ”Det er sket igen! Den venstre arm er muteret ind i min Opel.” Han faldt opgivende ned på knæ ved lige ved siden af bilen, da armen i døren ikke tillod ham at fjerne sig længere fra vognen. ”Jeg er en dør …” hviskede han ned i den regnvåde asfalt, inden han besvimede for fødderne af den forfærdede medarbejder fra betalingsanlægget.

Om forfatteren: Thomas Wivel har været aktiv i et hav af tv- og radioprogrammer, men også satireudgivelsen Blæksprutten, adskillige dvd’er og en serie velanmeldte shows. Han var med fra standuppens tidlige barndom i 1991, og siden har han findyrket sin undrende, udfordrende stil – bl.a. sammen med kollegaen Povl Erik Carstensen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Wivel
Sideantal: 73
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Mellemgaard
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 153 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2013
Oplagsdato: 29 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793076853

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Jeg vil dø over evne! Forlaget Mellemgaard