Hvad gør mest ondt - En fødsel eller et spark i skridtet?

Vis stort billede
Hvad gør mest ondt - En fødsel eller et spark i skridtet?

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvad gør mest ondt – en fødsel eller et spark i skridtet? Livet er fuldt af små og store spørgsmål. Det er sjældent, man kan få et videnskabeligt svar, men næste bog fra Videnskab.dk tilbyder netop det.

Spørgsmålene er stillet til den populære brevkasse Spørg Videnskaben. De kommer fra læsere, som undrer sig over alt mellem himmel og jord. Er flystriber på himlen farlige for mennesker? Hvor kommer alt støvet fra? Kan mænd amme? Og hvorfor var det lige, at den hvide hundelort uddøde?

Sidste år blev svar fra de bedste forskere på de sjoveste og mest påtrængende spørgsmål om hverdagens fænomener udgivet i bogen ’ Hvorfor lugter mine egne prutter bedst? ’, som landede på Politikens bestseller-liste.

Spørgsmålene stilles stadig i hobetal, og derfor har Videnskab.dk igen udvalgt 77 spørgsmål og svar, som samles i den perfekte gavebog til nysgerrige i alle aldre.

Vil du være klogere, vinde gættelege, eller optræde ved selskaber med dine uovertrufne viden, er der hjælp at hente i den kommende bog, hvor videnskaben giver svar. Ved du f.eks., hvorfor stjernerne lyser? Hvorfor myg stikker bestemte mennesker? Eller hvorfor alle vindmøllevinger drejer samme vej? Svaret blæser ikke i vinden, det står i næste bog fra Videnskab.dk.

Flere detaljer

Mere info

Forfatter: Videnskab.dk
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 351 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2012
Oplagsdato: 05 Dec 2012

PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740007107

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Hvad gør mest ondt - En fødsel eller et spark i skridtet? Politikens Forlag