Derfor smutter mænd med sten

Vis stort billede
Derfor smutter mænd med sten

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
En sjov gavebog om mænd og deres sjove, mærkelige og skøre adfærd.

Har du nogensinde set en mand fiske i regnvejr, bygge et shelter, selvom enseng venter på ham derhjemme eller tisse så højt, som han kan, op ad en væg?

I Derfor smutter mænd med sten giver Chris Windle et uundværligt og underholdendeindblik i, hvorfor mænd gør, som de gør. Endelig - her kommer den bog, som vi alle har ventet på, der tager hul på livets store spørgsmål: Hvorforudtrykker mandlige venner deres kærlighed til hinanden gennem tilfældigevoldshandlinger? Hvorfor er det mere almindeligt for en mand, at han ved,hvad han vil gøre, hvis han møder end zombie, end hvad han skal give sin mor ifødselsdagsgave?

Hvis du nogensinde har været lamslået, når du har stået sammen med enmand og erfaret, at han hellere vil tale med et livløst objekt end at bruge enbrugsanvisning, så er dette bogen for dig!

Derfor smutter mænd med sten er en samling af skøre sandheder om mænd og deresofte bizarre adfærd, Denne sjove lille bog kan redde forhold, udglatte eventuellefamiliekriser eller skabe tryghed hos enhver mand, der forsøger at forstå sineegne handlinger. Ikke mindst kan den hjælpe enhver kvinde med at forstå,hvorfor hendes mand af og til opfører sig mærkeligt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chris Windle
Sideantal: 235
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 120 mm
Højde: 170 mm
Udgivelsesdato: 15 Jun 2016
Oplagsdato: 15 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609103

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Derfor smutter mænd med sten Turbine