Den STORE håndbog for halvgamle mænd

Vis stort billede Tilføj
Den STORE håndbog for halvgamle mænd

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den STORE håndbog for halvgamle mænd indeholder alt det bedste fra de to bestsellere Håndbog for halvgamle mænd og Halvgamle mænd i deres bedste alder. Plus en masse nyt stof til brok og hyggelig eftertanke.

Håndbogen er den oplagte gaveidé til alle mænd, der har passeret de 40, og som har lyst til at vide mere om sig selv og ikke mindst grine af egne særheder, og som synes, det er rart at få andet end sokker og skjorter i gave.

Brokkeregisteret, der er en uundværlig oversigt over ting, man kan brokke sig over, er i Den STORE håndbog for halvgamle mænd blevet så omfattende, at vi er meget tæt på at kunne kalde det en egentlig brokkeencyklopædi.

Håndbogen rummer også en oversigt både over halvgamle mandetyper og deres koner, gode ideer til, hvordan man hævner sig på platugler, offentlige og halvoffentlige myndigheder, gode råd til, hvordan man holder en samtale i gang med fjerne bekendte, som man ikke helt kan huske, hvem er, og et helt afsnit om Sverige. Landet, hvor man ikke længere må sige ’han’ og ’hun’, men skal benytte betegnelsen ’hen’. Landet, hvor Pippi Langstrømpe er blevet censureret, og hvor både mænd og kvinder bruger snus.

Og sådan kunne man blive ved med at remse op af alle de guldkorn, man finder i dette storværk, hvor de to forfattere på nænsom vis øser af deres ufatteligt store viden om næsten alt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Schilling / Gorm Vølver
Sideantal: 234
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 548 g
Udgivelsesdato: 23 May 2016
Oplagsdato: 23 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740030556

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den STORE håndbog for halvgamle mænd Politikens Forlag