Yacoubians hus (HB)

Vis stort billede
Yacoubians hus (HB)

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

>>Yacoubians Hus er en roman, som ingen elsker af romaner vil kunne lægge fra sig uden at elske romaner endnu højere [.]. Aswany skriver på et niveau, som hæver ham op i verdenslitteraturen.<<
- Politiken
Aswany tegner et enestående, farverigt og kompromisløst portræt af livet i det moderne Kairo - et modsætningsfuldt sted, hvor de rige og magtfulde udnytter deres position, og hvor bestikkelse og korruption er en del af hverdagen.
Romanen er elegant komponeret med Yacoubians Hus som samlingspunktet. Yacoubians Hus er en smuk, gammel bygning i det centrale Kairo, hjemsted for en blandet skare af mennesker, fra rige forretningsfolk og fornemme aristokrater til fattige arbejdere, som har indtaget værelserne på bygningens tag. Skæbner væves sammen på kryds og tværs til en farverig mosaik.
Det er barsk, smukt, fortvivlende, rørende og sindsoprivende, men alt imens ligger hverdagens rytme som en beroligende puls under denne usædvanlig charmerende og sprudlende roman.
Yacoubians Hushar tryllebundet den arabiske verden og har ligget på bestsellerlisterne i Egypten siden udgivelsen i 2002.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alaa Al Aswany
Sideantal: 266
Sprog: Dansk
Originaltitel: Imarat Ya'qubyan
Originalsprog: Arabisk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Ingeborg Christensen
Oplag: 6
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 155 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 482 g
Udgivelsesdato: 21 Sep 2008
Oplagsdato: 08 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791746444

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Yacoubians hus (HB) Hr. Ferdinand