Tyskerungen HB

Vis stort billede
Tyskerungen HB

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Femte bind i successerien om forfatterinden Erica Falck og politimanden Patrik Hedström.

Hvorfor har Erica Falcks mor gemt en gammel nazistmedalje? Det spørgsmål har rumsteret i Ericas hoved, lige fra hun fandt medaljen skjult imellem gamle sager på loftet. Til slut bestemmer hun sig for at opsøge en pensioneret historielærer for at finde ud af mere om medaljens oprindelse. Men manden er beklemt ved situationen og kan ikke give hende noget svar. To dage senere bliver han myrdet. Vidste han mere, end han fortalte Erica, og har det noget med medaljen at gøre?'

Erica går på loftet igen, finder sin mors dagbøger og begynder at læse. En gribende historie om en ung kvindes tilværelse under Anden Verdenskrig og om sin egen families skjulte hemmeligheder. I Camilla Läckbergs femte krimi er forfatteren Erica Falck tilbage i hovedrollen. Og denne gang peger mord, mysterium og de fortidige spor i retning af Erica selv. Helt tilbage til en ung kvindes oplevelser under Anden Verdenskrig og Ericas families egne hemmeligheder. Mens Patrik er på barsel, må Erica lede sin egen efterforskning.

”En særdeles holdbar og fængende historie om kærlighed, venskab, hævn og soning … Det fungerer upåklageligt som spændingsmotor og er, særlig for fortidshistorien, velkomponeret i sin overbevisende skildring både af de krigsminder, ældre mennesker slæber rundt på den dag i dag, og af krigens konsekvenser selv for et lille, svensk fiskersamfund langt fra Hitlers vanvid.”
- Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Läckberg
Sideantal: 504
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 165 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 763 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2011
Oplagsdato: 14 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771085464

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Tyskerungen HB Peoples Press