Slagteren fra Ryesgade - Bind 3 i serien Mørketid

Slagteren fra Ryesgade - Bind 3 i serien Mørketid Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Få havde som politiet hverdagens store og små konsekvenser af den tyske besættelse af Danmark tæt inde på livet.
I serien Mørketid har kriminalbetjent Bjørner og hans kolleger på Station 7 på østerbro i København nok at gøre med de daglige sager, men som besættelsesårene skrider frem, får sortbørshajer og hele den kriminelle underverden i stigende grad travlt i ly af besættelsestidens mørke, ligesom væbnede røverier og overfald florerer. Efterhånden griber også sabotagen om sig, stikkere og andre kollaboratører skydes ned på åben gade, mens tyskerne gør gengæld ved at likvidere prominente personer og efterhånden også politibetjente.
Med sin autentiske besættelsesstemning og sit træfsikre tidsbillede giver serien et fængslende indblik i, hvordan livet blev levet i de fem mørkeste år i Danmarks nyere historie.
Slagteren fra Ryesgadeer tredje og selvstændige bind i Mørketidsserien.
året er 1942, og samarbejdspolitikken er så godt som ophørt. I skingre toner kræver de danske nazister en løsning på jødeproblemet, mens Frikorpset huserer i gaderne.
På station 7 på østerbro kæmper kriminalbetjent Bjørner og hans kolleger for at holde trit med det voksende antal forbrydelser, som bl.a. vareknapheden er med til at skabe. samtidig florerer sortbørshandelen, uden at nogen for alvor kan stille noget op.
Men under opklaringen af et røverisk overfald på et kontorbud kommer der overraskende en række nye forbrydelser for dagen - åger, opkøb af rationeringskort, omsmeltning af stjålet sølvtøj og svindel med brændsel. Bjørner bliver klar over, at han er på sporet af en lille, men effektiv sortbørsbande, og langsomt begynder han at stramme nettet.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Ole Frøslev
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People´S Press
Bredde: 147 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 491 g
Serie: Mørketidsserien
Udgivelsesdato: 09 Sep 2009
Oplagsdato: 09 Sep 2009
Varefakta
Reference

b-9788770556149

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Slagteren fra Ryesgade - Bind 3 i serien Mørketid People´S Press