Oryx og Crake

Vis stort billede
Oryx og Crake

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Snemand bor alene i et træ og kæmper for at overleve den dræbervirus, som har efterladt jorden fuld af vraggods, affald og lumske rovdyr. Hans eneste selskab er crakerne, gensplejsede, menneskelignende væsner, som han har reddet fra katastrofen.
Men der var engang, da Snemand ikke var Snemand. I stedet hed han Jimmy. En lidt forsømt og ensom dreng, der boede med sine forældre i et beskyttet og gennemkontrolleret samfund, hvor faderen var genforsker. Senere - lige inden moderen forlod dem - blev Jimmy venner med den karismatiske Crake - drengen med de grønne øjne og det foruroligende blik. Venskabet mellem de to drenge holdt i mange år. Også da de som voksne begge forelskede sig i Oryx, spinkle asiatiske Oryx. Men da Jimmy opdagede indholdet af det forskningsprojekt, som Crake havde udviklet, blev deres venskab sat på den endelige prøve.
I sin ensomhed prøver Snemand nu at finde forklaringen på det, som er sket - og ikke mindst forsøger han at udtænke, hvordan han kan undgå den totale udslettelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margaret Atwood
Sideantal: 421
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 537 g
Udgivelsesdato: 15 Mar 2011
Oplagsdato: 15 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711418673

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Oryx og Crake Lindhardt Og Ringhof