Og hun takkede guderne

Vis stort billede
Og hun takkede guderne

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.


Den velhavende, kyniske forretningsmand Peter de Boer er specialist i at ødelægge firmaer på bestilling. Han er født i Indonesien, men vokset op i Holland i skyggen af sin despotiske far. Første som voksen lærer han at bestemme farten i sit eget liv - og i særdeleshed andres.
Peter de Boer ansætter den eksotiske Nicky Landsaat som marketing-trainee i sin virksomhed, og snart drager han stor nytte aff den ambitiøse kvinde. Nicky har også et specielt liv i rygsækken og bor i en af Amsterdams ghettoer sammen med sin voldelige far, sin indelukkede indonesiske mor, en kriminel bror og en prostitueret søster. Nicky er en legendarisk fighter, og hun har rigeligt at kæmpe med.
Da den irakiske efterretningstjeneste beder Peter de Boer om at knuse en stor vestlig koncern, bliver han sat i et voldsomt dilemma; men da han bliver truet med afsløring af sin gådefulde fortid, føler han sig tvunget til at påtage sig opgaven. Og så er Peter de Boer og Nicky Landsaat pludselig hvirvlet ind i et dødsensfarligt spil om en hidtil ukendt for terrorisme.
Den danske forfatter Jussi Adler-Olsens højaktuelle og veldokumenterede roman Og hun takkede guderne blev nationalt og internationalt modtaget med begejstring og solgt til filmatisering, da den første gang blev udgivet som Firmaknuseren. En helt usædvanlig thriller skrevet af forfatteren til Alfabethuset, Washington Dekretet, Kvinden i buret og Fasandræberne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jussi Adler-Olsen
Sideantal: 605
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 6
Udgave: 3
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 16 Apr 2009
Oplagsdato: 29 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756793513

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Og hun takkede guderne Politikens Forlag