New York Blues - kriminalroman

Vis stort billede Tilføj
New York Blues - kriminalroman

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Situationen synes ikke at være til at tage fejl af, da den underskønne Chrystal Tyler kommer ind på McGills kontor med et bundt pengesedler og et problem, der skal løses: en utro mand, der truer med at slå hende ihjel.
Der er imidlertid mere end et klassisk hårdkogt krimiplot under opsejling i denne den tredje roman i York Times-bestseller-serien om den grovkornede antihelt og eksbokser, New Yorker-detektiven Leonid McGill.
Parallellen virker ubehageligt slående, da McGill opdager at hans kone Katrina ligeledes er ham utro, og i takt med, at sønnen Twill begynder at udvikle småkriminelle tendenser, ser det i det hele taget sort ud med familieidyllen, - ikke mindst når McGills bedste ven samtidig ligger kræftsyg på sofaen. Komplikationerne står i kø og McGill navigerer rundt mellem urimeligt mange forhindringer, på kanten til kaos. Trods gode intentioner må han erkende, at det er lettere sagt end gjort at gå fra bad guy til good guy. Han slås til stadighed med løgn, bedrag og genfærd fra fortiden.
New Yorker-forfatteren Walter Mosleyfår her i den grad sat sin helt på prøve og folder sig samtidig ud som en mesterplotter af rang. New York Blues er kompleks og ambitiøs, mesterligt arrangeret og godt skruet sammen.

Serien om Leonid McGill der allerede prises som en klassiker indenfor moderne noir har nu fået fodfæste på dansk grund. Et forfatterskab er slået an og Danmark har i McGill fået en ny hårdkogt krimi-darling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Walter Mosley
Sideantal: 322
Sprog: Dansk
Originaltitel: When the thrill is gone
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lisbeth Valentin Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 137 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 422 g
Serie: En Leonid McGill krimi
Udgivelsesdato: 21 Oct 2012
Oplagsdato: 21 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771280166

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

New York Blues - kriminalroman Rosenkilde & Bahnhof