Mokka - forfatteren til Sarahs Nøgle, Boomerang

Vis stort billede
Mokka - forfatteren til Sarahs Nøgle, Boomerang

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Af forfatteren til SARAHS NØGLE og BOOMERANG.. J

Justine lever et roligt liv i Paris med mand og to børn indtil en onsdag eftermiddag, hvor der bliver vendt op og ned på hele deres tilværelse:

Sønnen Malcolm bliver kørt over, men bilen stopper ikke.

Vidnerne til ulykken når ikke at notere registreringsnummeret.

Malcolm er alvorligt skadet og ender i koma.

Efterforskningen går hurtigt i stå. Justine og manden Andrew er i chok og bliver fyldt af bitterhed og mangel på forståelse. Det går udover deres forhold. Selv om både hendes mand og forældre råder hende til at lade sagen ligge, opgiver Justine ikke at lede efter den ansvarlige for ulykken. Hvem var det, der kørte den gamle mokkafarvede Mercedes? Den eneste, som støtter Justine i jagten efter et svar på dette spørgsmål, er hendes svigermor, et menneske, som Justine føler sig godt tilpas sammen med og som er en stor støtte for hende. Sammen rejser de med Justines datter til Biarritz, hvor det chokerende svar kommer for en dag.

Tatiana de Rosnay er født i 1961, har engelsk, russisk og fransk baggrund, hendes modersmål er engelsk, og hun bor i dag i Paris. Hun har en bachelor i engelsk litteratur, og ved siden af sit virke som forfatter, har hun arbejdet som presseattaché for Christie’s, redaktør for Vanity Fair og som journalist for ELLE. Tatiana de Rosnay har udgivet i alt ti romaner. Hendes internationale gennembrudsroman, Sarahs nøgle, har nu passeret 100 uger på den prestigetunge bestsellerliste, den er indtil videre udgivet i 38 lande oNew York Times' g har solgt over 3.000.000 eksemplarer på verdensplan. Hendes anden roman på norsk, Boomerang, gik også rent ind på bestsellerlisterne og har solgt tæt på 50.000 eksemplarer alene i Norge

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tatiana de Rosnay
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Bazar
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 364 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2015
Oplagsdato: 29 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771161830

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mokka - forfatteren til Sarahs Nøgle, Boomerang Bazar