Mini shopaholic, hb.

Mini shopaholic, hb. Forstør

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Æblet falder ikke langt fra stammen …

Rebecca Brandon (født Bloomwood) er mor til toårige Minnie, som er en lille stædig dame, der styrer familien med hård hånd og ikke sjældent laver en hysterisk scene i Harrods eller til sin egen dåb. Rebecca synes ikke selv, at Minnie er forkælet, men pigen har allerede en dyr smag i både børnetøj, sko og legesager, og shopping på nettet falder hende også foruroligende nemt.

Udfordringerne som forældre er mange, og det bliver bestemt ikke bedre af, at Rebecca og Luke, som har eget PR-firma, bor midlertidigt hos hendes forældre efter et par mislykkede hushandler. Dertil kommer en pludselig opstået finanskrise, der truer hendes job som personlig indkøber i luksusbutikken The Look og tvinger familien til at spare. For Rebeccas vedkommende betyder det, at hun lover Luke ikke at købe mere nyt tøj, før hun har haft alt tøj i skabe og gemmer på mindst tre gange – og det kommer til at vare noget tid! Men sparereglerne bliver svære at overholde, da Rebecca sætter sig for at arrangere en stor surprisefest i anledning af Lukes fødselsdag. Hun forsøger sig med noget bytte, noget sponsering og noget hjemmelavet, men det bliver aldrig rigtig godt. Rebecca er dog en fighter, både når det gælder om at kæmpe for sit job, undgå at Luke får nys om festen og overbevise en professionel barnepige fra tv om, at hverken hun selv eller Minnie har problemer med at styre sig. Da dagen for festen endelig oprinder, viser det sig, at Rebecca ikke er den eneste, der har haft hemmeligheder...

Rebecca er tilbage i samme hæsblæsende stil, som vi kender fra de tidligere Shopaholic-bøger, og denne gang med en toårig på slæb – det kan kun blive komisk og kaotisk.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Sophie Kinsella
Sideantal: 435
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 161 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 737 g
Udgivelsesdato: 31 May 2011
Oplagsdato: 01 Aug 2011
Varefakta
Reference

b-9788711401569

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Mini shopaholic, hb. Lindhardt Og Ringhof