Jeg vil give dig verden

Vis stort billede Tilføj
Jeg vil give dig verden

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Barcelona i 1000 tallet...

Middelalderens Barcelona gemmer to forskellige historier bag sine mure, begge underbygget af kærlighed og ambitioner:

Den ene som omhandler en ung knægt af bondestand som formår at ændre sin skæbne med det eneste ønske at opnå fremgang, at opnå borgerskabets status og dermed værdigheden til at vinde kærligheden fra en ung pige fra Barcelonas overklasse, og den anden, en adelsmands forbudte kærlighed, som fører byen i en farlig politisk konflikt.

”Jeg vil give dig verden” er en fantastisk historisk fortælling som demonstrerer den levende atomsfære som omgiver middelalderens Barcelona hvor pagter, afstamning, familienavne, intriger, kommercielle ambitioner og forhold mellem forskellige religioner kommer i konflikt med intense følelser, passion, venskab, misundelse, ære og hævn.

En fængslende og ambitiøs roman som fører læseren ind i en epoke hvor Barcelonas legender blev skabt.

Pressen skrev:

Farverig og underholdende historisk roman i stil med ’Jordens søjler’ og ’Havets katedral’. Det er en meget omhyggelig og grundig fortælling, der åbnes op for. Historisk korrekt ned til mindste detalje og med omhyggelige beskrivelser af lokaliteter, bygninger og interiører. Det vrimler med personer og stednavne, og de tre religioner, der er i spil i romanen, skildres omhyggeligt ... En særdeles udmærket oplevelse med både kærlighed, ære, forræderi, eventyr og politiske magtkampe udsprunget af en særdeles broget tidsperiode. Mine bedste anbefalinger især til læsere af de ovennævnte bøger. Litteratursiden.dk

Farverig og historisk roman fra 11. århundredes Barcelona ... Rigtig god underholdning. Dansk Bibliotek Center

En storslået og fantastisk roman om kærlighed, ære, forræderi og eventyr samt politiske manøvrer under mørke tider. La Vanguardia

Bogen har alt hvad en bestseller skal have; komplicerede kærlighedsforhold, store tragedier og råt magtspil. El mundo

Chufo Llorens er født i Barcelona i 1931. Har studeret jura og blev færdiguddannet i 1954, menhar også været aktiv i show business. Efter at være gået på pension, startede Llorens for tyve år siden sin forfatterkarriere, og det har siden resulteret i adskillige romaner; ”La otra lepra” fra 1993, ”Catalina la fugitiva” fra 2000, ”La saga de los malditos” fra 2003 samt ”Te daré la tierra” fra 2008, som er hans største publikumssucces af dem alle - den skrev historie, da den på en dag solgte over150.000 eksemplarer et enkelt sted.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chufo Lloréns
Sideantal: 784
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Katrin Agency
Omslagsgrafiker: Jentas
Originaltitel: Te daré la tierra
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Liv Camilla Skjødt
Oplag: 1
Udgave: 3
Fagredaktør: Jentas
Udgiver: Jentas
Bredde: 164 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 55 mm
Vægt: 966 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2014
Oplagsdato: 07 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776773298

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Jeg vil give dig verden Jentas