Hjertelyd

Vis stort billede
Hjertelyd

79,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Jeg fik et brev fra min ældste ven fem dage efter hans død. Det var ikke noget afskedsbrev, han fik et hjerteanfald, mens han spillede squash et sted på Manhattan.”

Sådan begynder denne roman om to venner og om kvinderne i deres liv. Fortælleren er i slutningen af trediverne. Han bor alene med sin søn Theo og driver en lille kunsthandel med japanske tryk. Efter opvæksten på et hotel bag Hovedbanegården blev han som tolvårig revet ud af sit barndomsmiljø. I skolen mødte han overklassedrengen Adrian.

Den sørgelige nyhed om dødsfaldet bliver overbragt af Adrians søster, koncertpianisten Ariane. Tabet af Adrian og gensynet med Ariane sender hovedpersonen på en rejse tilbage i erindringen, samtidig med at hans liv tager en uventet drejning.

Jens Christian Grøndahl (f. 1959) debuterede i 1985 og har i dag et stort internationalt og prisbelønnet forfatterskab bag sig. Han fremhæves af anmelderne for sin evne til at afdække psykologiske temaer og skildre menneskets grundlæggende ensomhed. Grøndahls romaner er udkommet i over 30 lande og optræder på toneangivende kritiker- og bestsellerlister verden over.

"Et mesterværk om sammensatte følelser." - L'Express

”HJERTELYD er skrevet med den samme formbeherskelse som sine forgængere, og episode efter episode står prægnant og eminent erindringsværdig, snart skulpturelt mejslet, snart fnuglet henkastet.” – Søren Schou, Weekendavisen

”Endnu et stilistisk mesterstykke.” – Erik Svendsen, Jyllands-Posten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Christian Grøndahl
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: C&K Forlag
Bredde: 139 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 403 g
Udgivelsesdato: 15 Sep 2011
Oplagsdato: 15 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792523723

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk