Hestetyven - bind 2 i serien Mørketid

Vis stort billede Tilføj
Hestetyven - bind 2 i serien Mørketid

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Få havde som politiet hverdagens store og små konsekvenser af den tyske besættelse af Danmark tæt inde på livet.
I serien Mørketid har kriminalbetjent Bjørner og hans kolleger på Station 7 på østerbro i København nok at gøre med de daglige sager, men som besættelsesårene skrider frem, får sortbørshajer og hele den kriminelle underverden i stigende grad travlt i ly af besættelsestidens mørke, ligesom væbnede røverier og overfald florerer. Efterhånden griber også sabotagen om sig, stikkere og andre kollaboratører skydes ned på åben gade, mens tyskerne gør gengæld ved at likvidere prominente personer og efterhånden også politibetjente.
Med sin autentiske besættelsesstemning og sit træfsikre tidsbillede giver serien et fængslende indblik i, hvordan livet blev levet i de fem mørkeste år i Danmarks nyere historie.
Hestetyvenhandler om den første besættelsesvinter, som er sat ind med is og kulde, og vareknapheden begynder også at kunne mærkes. På station 7 på østerbro har kriminalbetjent Bjørner travlt med efterforskningen af et større antal påsatte brande, da et brutalt mord på en af de lokale kafeer udvikler sig til en ømtålelig sag. Det viser sig, at morderen er en tyskvenlig dansker med forbindelse til højeste sted, og det bliver klart for Bjørner, at besættelsesmagten er begyndt at stramme grebet, og at der ikke længere gælder samme regler om lov og ret for alle.
Hestetyvener andet selvstændige bind i mørketidsserien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Frøslev
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: People´S Press
Bredde: 148 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 470 g
Serie: Mørketidserien
Udgivelsesdato: 09 Sep 2009
Oplagsdato: 09 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556163

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Hestetyven - bind 2 i serien Mørketid People´S Press