Fasandræberne - filmudgaven

Fasandræberne - filmudgaven Forstør

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af de mest velhavende familier i Danmark. Men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges, indtil en af de mistænkte ni år senere melder sig og tilstår, at han stod bag mordene. Dermed er sagen tilsyneladende opklaret.

Men af uransagelige årsager lander mappen med sagens akter imidlertid på skrivebordet foran vicekriminalkommissær Carl Mørck, der er leder af politiets Afdeling Q. Carl Mørck er i første omgang overbevist om, at det må være en fejl, at sagen er havnet hos ham, men da han begynder at grave lidt i materialet, opdager han, at noget er rivende galt.

Sammen med sin assistent Assad begynder Carl Mørck nu at efterforske en sag, der trækker spor fra den usle posedame Kimmie til tre af landets mest magtfulde mænd, som leder desperat efter hende, fordi hun har en viden, som kan knuse dem. Men finder de hende? Og er det virkelig, hvad de ønsker? Klapjagten er begyndt!

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jussi Adler-Olsen
Sideantal: 402
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 11
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 608 g
Serie: Afdeling Q
Udgivelsesdato: 17 Sep 2014
Oplagsdato: 17 Sep 2014
Varefakta
Reference

b-9788740013641

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Fasandræberne - filmudgaven Politikens Forlag