Et umuligt valg - Between a rock and a hard place

Vis stort billede
Et umuligt valg - Between a rock and a hard place

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det der skulle have været en afslappet klatretur, blev til et mareridt for Aron Ralston, da en klippeblok faldt ned over ham, og han var nødt til at skære armen af for at overleve. Dette er historien om hans fantastiske kamp mod døden i ødemarken.
Lørdag den 26. april 2003 er en varm og solrig dag. Den rutinerede bjergbestiger, Aron Ralston, klatrer i Blue John Canyon, da katastrofen sker. En stenblok på 500 kilo river sig fri og i løbet af et splitsekund er Arons arm klemt fast under stenen.
Aron prøver at komme fri ved at hakke i stenen med sin lommekniv. Men den rykker sig ikke. Aftenen falder på, og Aron kæmper sig gennem mørket og kulden ved at hamre videre på klippeblokken. Næste dag forsøger han konstant at finde nye måder at slippe fri på - men uden held.
Mandag indledes en eftersøgning, da Aron ikke møder på arbejde. Men helikopterpiloterne kan ikke finde ham. På femtedagen indser han, at hans eneste overlevelsesmulighed er at skære armen af. Og da beslutningen er taget, går det stærkt. Målrettet begynder han at file gennem sener og muskler med sin lille lommekniv og kommer endelig fri. Med armstumpen i en hjemmelavet slynge kæmper han sig ned af klippen og møder endelig en gruppe turister, der hjælper ham det sidste stykke vej.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Aron Ralston
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Michael Krefeld
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aschehoug
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 471 g
Serie: Virkelighedens verden.
Udgivelsesdato: 08 Aug 2005
Oplagsdato: 08 Aug 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711118948

Sprog

Dansk

Et umuligt valg - Between a rock and a hard place Aschehoug