Drengen i kufferten HB

Vis stort billede
Drengen i kufferten HB

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>I kufferten lå der en dreng. En nøgen, lyshåret dreng, lille og spinkel, vel højst fire år gammel. Chokket fik hende til at vælte tilbage mod containerens ru plasticflade. Hans knæ var bøjet helt op til brystet, han var foldet sammen som om han var en skjorte, ellers havde han vel ikke kunnet være der. Hans øjne var lukkede, og hans hud skinnede bleghvidt i skæret af lysstofrørene. Det var først da hun så hans læber skilles, ganske let, at det gik op for hende at han var levende.<<
Nina Borg er Røde Kors-sygeplejerske. Hun arbejder med flygtninge i Danmark, både over og under jorden, og hun er vant til nødsituationer og pludselige udkald. Hun lever en stor del af sit liv i en verden andre danskere sjældent ser, selv om den er lige omkring os hele tiden. Det er en verden hvor afpresning, menneskehandel, mishandling og unødvendig død er hverdag; en verden hvor børn forsvinder hver eneste dag uden at nogen stiller spørgsmål.
Men Nina er ikke god til at lukke øjnene. Da hun finder drengen i den brune kuffert, forsøger hun at finde ud af hvem han er, og hvor han kommer fra. Hun har bestemt sig for at det her barn ikke får lov til bare at forsvinde.
Det viser sig at være en livsfarlig beslutning.
Kaaberbøl & Friis er et nyt makkerpar i dansk kriminallitteratur. Lene Kaaberbøl er mest kendt for at skrive børne- og ungdomsbøger, der er så sindsoprivende spændende at de kan få selv 13-årige drenge til at læse (Skammerens datter, Katriona-serien og Skyggeporten). Agnete Friis er ud over at være forfatter også journalist; ligesom Kaaberbøl har hun tidligere skrevet for børn og unge, blandt andet den populære roman om Dyresangeren.
Drengen i den brune kuffert er d

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Kaaberbøl / Agnete Friis
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: People´S Press
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 500 g
Serie: Nina Borg #1
Udgivelsesdato: 11 Oct 2009
Oplagsdato: 07 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556903

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Drengen i kufferten HB People´S Press