Det gør du ikke

Vis stort billede
Det gør du ikke

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Ingen anden forfatter skriver så fintmærkende om menneskelige relationer som Jens Christian Grøndahl." - De Telegraaf

”Virtuos prosa.” Carsten Norton, Ekstra Bladet

”For pokker hvor kan han skrive lysende træfsikre billeder på tøvende sindsstemninger og krusende følelsesskift frem med en forståelse for, hvad det vil sige at være menneske.” – Jakob Steen Olsen, Berlingske Tidende *****

”Dristig ny roman … Et intimt kammerspil ... med seismisk præcist fokus på følelsernes sitren … Grøndahl viser stort og insisterende mod.” – Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken. ****

”Vort bedst skrivende forfatter. Der er ikke rigtig nogen, der når ham til sokkeholderne.” TV2

Hvem har malet et hagekors på postkassen, og betyder det noget, at datterens nye kæreste er pakistaner? Den snart 50-årige advokat David og han engelske kone Emma har et langt ægteskab bag sig, men i løbet af et par efterårsdage bliver den gensidige tillid og fortroligheden med deres voksne datter sat på prøve.

Såvel Davids jødiske baggrund som Emmas forliste kunstnerdrømme kommer i spil, og parret konfronteres på ny med de valg og følelser der har formet dem.

Jens Christian Grøndahl (f. 1959) debuterede i 1985 og har i dag et stort internationalt og prisbelønnet forfatterskab bag sig. Han fremhæves af anmelderne for sin evne til at afdække psykologiske temaer og skildre menneskets grundlæggende ensomhed. Grøndahls romaner er udkommet i over 30 lande og optræder på toneangivende kritiker- og bestsellerlister verden over.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Christian Grøndahl
Sideantal: 229
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: C&K Forlag
Bredde: 139 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 355 g
Udgivelsesdato: 15 Sep 2011
Oplagsdato: 15 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792523716

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk