Det generøse menneske HB

Vis stort billede
Det generøse menneske HB

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvorfor gør mennesket sig anstrengelser for at skabe kunst? For at drive videnskaben til den yderste grænse for vores forståelse? For at gøre noget for sin næste?
Måske er det fordi vi er biologiske væsner, og at vi må gå en omvej for at få det, vi gerne vil have, nemlig den bedste mage: Umage giver mage.
Tor Nørretrandersfortæller med baggrund i den nyeste biologiske, økonomiske og matematiske forskning historien om det generøse, det skabende og det grænsesprængende menneske. Som måske ikke er så forskelligt fra hanpåfuglen, der pralende promenerer sin pragtfulde hale, selvom den netop ved at gøre det kalder de glubske rovdyr til. For ved at vise, at vi som mennesker kan præstere det umulige - det, som kræver, at vi gør os umage - gør vi os attraktive for potentielle mager. Biologien kan ikke fortælle os, præcis hvad vi skal gøre os umage med, kun at vi skal. Så vi er frisat til at yde vores bedste; kun fantasien kender grænsen.
Historien ridses op fra Darwins Parringsvalget, over moderne spilteori, via en israelsk forskers banebrydende værk om larmedroslen til mennesket i it-alderen. Fortalt af Danmarks mest velskrivende videnskabsforfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tor Nørretranders
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: People´S Press
Bredde: 161 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 496 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2009
Oplagsdato: 14 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770557726

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk

Det generøse menneske HB People´S Press