Den grønne bar - Bind 1 i serien Mørketid

Vis stort billede
Den grønne bar - Bind 1 i serien Mørketid

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Få havde som politiet hverdagens store og små konsekvenser af den tyske besættelse af Danmark tæt inde på livet.
I serien Mørketid har kriminalbetjent Bjørner og hans kolleger på Station 7 på østerbro i København nok at gøre med de daglige sager, men som besættelsesårene skrider frem, får sortbørshajer og hele den kriminelle underverden i stigende grad travlt i ly af besættelsestidens mørke, ligesom væbnede røverier og overfald florerer. Efterhånden griber også sabotagen om sig, stikkere og andre kollaboratører skydes ned på åben gade, mens tyskerne gør gengæld ved at likvidere prominente personer og efterhånden også politibetjente.
Med sin autentiske besættelsesstemning og sit træfsikre tidsbillede giver serien et fængslende indblik i, hvordan livet blev levet i de fem mørkeste år i Danmarks nyere historie.

Den grønne barer første bind i Mørketidsserien. En tidlig morgen i begyndelsen af april 1940 bliver opdagerne Bjørner og Schou fra station 7 på østerbro kaldt ud til Frihavnsbroen. En mand er fundet hængt, og spørgsmålene melder sig straks: er det selvmord eller mord? Hvem er den døde?
En efterforskning går i gang, men få dage senere bliver landet besat af tyskerne, og Bjørner og hans kollega får at mærke, hvad det vil sige at være opdagere i et mørklagt København.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Frøslev
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: People´S Press
Bredde: 146 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 427 g
Serie: Mørketidsserien
Udgivelsesdato: 09 Sep 2009
Oplagsdato: 09 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770556156

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Den grønne bar - Bind 1 i serien Mørketid People´S Press