Den anden hånd (hardback)

Vis stort billede
Den anden hånd (hardback)

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den anden hånd er et dristigt og frygtløst ridt fra Afrikas jungle til livet i en London-forstad – via et chokerende og skæbnesvangert møde på en strand i Nigeria. Hvad sker der, når en af verdens katastrofer, som man ellers kun hører om i tv, rammer en selv?

Romanen indledes på et asylcenter i England, hvor Lille Bi – en 16 -årig pige fra Nigeria – har tilbragt to år af sin ungdom, mens hun har forberedt sig på en fremtid baseret på håb. Forberedelserne er først og fremmest gået ud på at gøre sig selv uattraktiv i forhold til mænd samt at lære engelsk på den måde som dronningen taler. Begge dele som overlevelsesstrategier.

En dag lukkes Lille Bi og tre andre piger ud fra asylcentret ved en fejl, ud i friheden. Og der står hun så – den eneste forbindelse hun har til England er et kørekort fundet på en strand i Nigeria. Kørekortets ejer er journalisten Andrew O’Rourke. Hun mødte ham og hans kone på en strand i Nigeria to år tidligere. Lille bi ringer ham op, og O’Rourke bliver slået ud af forfærdelse over at høre fra hende igen.

Ud fra dette lille mysterium udfolder Lille Bis historie sig, og efterhånden som den skrider frem finder man ud af, hvad der er foregået på stranden i Nigeria, og hvordan den episode har forandret både O’Rourke -familiens og Lille Bis liv for altid.

Den anden hånd slår benene væk under dig.” – Washington Post

”chokerende, spændende og dybt rørende … Superb.” – The Independent

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chris Cleave
Sideantal: 285
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Other Hand
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jesper Kistorp
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 155 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 526 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2010
Oplagsdato: 08 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792639196

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Den anden hånd (hardback) Hr. Ferdinand