Civilisationernes sammenstød

Civilisationernes sammenstød Forstør

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Samuel Huntingtons bog The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order fra 1996 er en vor tids vigtigste bøger. Ikke fordi hans analyser og påstande nødvendigvis er rigtige - men fordi det er nødvendigt at vide, hvad han mener.
Få bøger har som Huntingtons formet den verdensomspændende politiske dagsorden. Overalt taler ledende politikere, tænkere og samfundsdebattører om civilisationernes sammenstød. Det gælder i Kairo såvel som i København.
Med sin enkle tese om, at tidligere tiders politiske konflikter mellem stater i dag er afløst af en overliggende konkurrence og truende konflikt mellem civilisationer, har Samuel Huntington sat ord på verden, som den folder sig ud i disse år. Særligt tiden efter 11. september 2001 har i stigende grad øget spændingerne mellem den vestlige verden og store muslimske befolkningsgrupper. Og den globale strid om Jyllands-Postens tegninger af profeten Muhammed gav om muligt endnu mere næring til bogens syn på verdens tilstand.
Oversættelsen er forsynet med et fyldigt forord af historikeren Henrik Jensen, der har beskæftiget sig indgående med de store linier i det 20. århundredes historie, og som blandt andet har skrevet Ofrets århundrede. Dertil kommer et yderst sjældent og eksklusivt interview med Samuel Huntington ved Noa Redington, redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Her vil Samuel Huntington for første gang give offentligheden sit syn på Muhammed-krisen. Hidtil har han forholdt sig tavs, men nu er han parat til atter at blande sig i debatten.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Samuel P. Huntington
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People´S Press
Bredde: 164 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 836 g
Udgivelsesdato: 22 Aug 2007
Oplagsdato: 22 Aug 2007
Varefakta
Reference

b-9788770551472

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Civilisationernes sammenstød People´S Press