Boomerang - Forfatteren af Sarahs nøgle og Mokka

Vis stort billede
Boomerang - Forfatteren af Sarahs nøgle og Mokka

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Af forfatteren til SARAHS NØGLE og MOKKA.

  • Nogle hemmeligheder må holdes skjult for enhver pris.
  • Boomerang er en gribende roman om, hvordan tavshed og fortielse kan lamme en familie, men mest af alt er det en historie om kærlighed og tilgivelse – og mod til at konfrontere sandheden...

Antoine Rey overrasker sin søster Melanie med en tur til barndomsparadiset på den franske ø Noirmoutier på hendes 40-års fødselsdag, hvor de ikke har været siden deres mor døde for mere end 30 år siden. Turen vækker minder, og ikke bare gode. På vej tilbage til Paris efter en trods alt vellykket weekend, er Melanie tavs og anspændt i bilen, og idet hun tager mod til sig til at fortælle Antoine om noget, der er dukket op i hendes minder, mister hun kontrollen over bilen. Melanie bliver hård kvæstet, mens Antoine ikke får en skramme.

Han beslutter sig for at finde ud af, hvad det var, søsteren ville fortælle, og han kommer på sporet af en velbevaret familiehemmelighed, som især drejer sig om deres mor. Lidt efter lidt afdækkes hemmelig-heder, som skulle holdes skjult for enhver pris.

Oversat til 15 sprog, ligger på bestsellerlisterne igen i mange lande, filmrettighederne er solgt· I 2009/2010 Frankrigs tredjebedst sælgende forfatter i Europa (efter Larsson/Brown og Brown/Meyers)

Tatiana de Rosnay er født i 1961, har engelsk, russisk og fransk baggrund, hendes modersmål er engelsk, og hun bor i dag i Paris. Hun har en bachelor i engelsk litteratur, og ved siden af sit virke som forfatter, har hun arbejdet som presseattaché for Christie’s, redaktør for Vanity Fair og som journalist for ELLE. Tatiana de Rosnay har udgivet i alt ti romaner. Hendes internationale gennembrudsroman, Sarahs nøgle, har nu passeret 100 uger på den prestigetunge bestsellerliste, den er indtil videre udgivet i 38 lande oNew York Times' g har solgt over 3.000.000 eksemplarer på verdensplan. Hendes anden roman på norsk, Boomerang, gik også rent ind på bestsellerlisterne og har solgt tæt på 50.000 eksemplarer alene i Norge

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tatiana de Rosnay
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originaltitel: boomerang
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Annemette Goldberg
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Bazar
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 445 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2015
Oplagsdato: 29 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771161823

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Boomerang - Forfatteren af Sarahs nøgle og Mokka Bazar