Alkymisten - Gave udgave i hardback

Vis stort billede Tilføj
Alkymisten - Gave udgave i hardback

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kun en sjælden gang bliver der udgivet en bog der kan forandre læserens liv. Paulo Coelhos Alkymisten er sådan en bog. Med mere end 37 millioner solgte eksemplarer overhele verden er bogen allerede en moderne klassiker.

Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten.Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme.

Alkymisten er en af vor tids mest solgte bøger, oversat til 55 sprog og udgivet i mere end 156 lande .

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paulo Coelho
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originaltitel: O Alquimista
Originalsprog: Portugisisk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 9
Udgave: 2
Udgiver: Bazar
Bredde: 118 mm
Højde: 185 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 231 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2014
Oplagsdato: 28 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160697

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Alkymisten - Gave udgave i hardback Bazar