Xplore På tværs - Elevbog

Vis stort billede
Xplore På tværs - Elevbog

328,13 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I Xplore På tværs kan 7., 8. og 9. klasse gennemføre tæt samarbejde i naturfagene ved hjælp af otte forløb til de fællesfaglige fokusområder. Læremidlet understøtter elevernes naturfaglige kompetencer fra Forenklede Fælles Mål (undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation). Samtidig bliver elever og lærer klædt godt på til at planlægge og gennemføre den nye fælles naturfagsprøve.


Elevbogen indeholder otte forløb, hvoraf de første seks er de fællesfaglige fokusområder fra læseplanerne, og to er ekstra: Fremtidens bæredygtige produktion, Bæredygtig energiforsyning, Drikkevand - nu og i morgen, Udledning af stoffer, Stråling fra omgivelserne, Teknologi og sundhed i hverdagen, Katastrofer - frygt og håb, og Liv i Universet.
Xplore På tværs er et supplement til naturfagssystemerne Xplore. Hvert fællesfaglige forløb indeholder forslag til, hvor eleverne kan finde faglig fordybelse i de tre fagsystemer Xplore/iXplore til biologi, fysik/kemi og geografi i 7., 8. og 9. klasse. Læremidlet kan også bruges i sammenhæng med andre naturfagssystemer.
Tilhørende elevhæfte og lærerhåndbog Til Xplore På tværs hører også et elevhæfte med opgaver og en lærervejledning.
Fagportal med digitale udvidelser: Fagportalen iXplore På tværs indeholder og bygger videre på stoffet fra bøgerne og indeholder et stort udvalg af digitale ressourcer. Læs mere og bestil adgang på www.goforlag.dk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulla Hjøllund Linderoth / Asbjørn Petersen / Poul Kristensen / M.Fl
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Go Forlag
Bredde: 237 mm
Højde: 267 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 730 g
Serie: Xplore
Udgivelsesdato: 22 Feb 2016
Oplagsdato: 22 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777029257

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk