Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog

Vis stort billede
Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog

328,13 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Xplore Fysik/kemi er et nyt system til fysik/kemi i grundskolen i 7.-9. klasse.

Xplore Fysik/kemi 7 Elevbog er opbygget enkelt og overskueligt med illustrationer og tekst skrevet i et klart og lettilgængeligt sprog. For at øge motivationen hos eleverne fokuseres på relevans, "den gode historie" og eksperimenter. Emnevalget er tilrettelagt med henblik på at præsentere fysik/kemi kernestof og derved gøre faget overskueligt og realistisk i forhold til målgruppe og tid.

Hvert kapitel i bogen er inddelt i tre faser:
En motiverende indledning med målbeskrivelse·
En central fordybelsesdel med det faglige stof·
En afsluttende del med opsamling og valgopgaver til evaluering

De otte kapitler i Xplore Fysik/kemi 7 er: Cirkus Elektrikus, Jordens vejr, En verden af atomer, En strøm af elektroner, Ud i verdensrummet, Det er bare vand, Den livgivende jord og Sikkerhed.


Samspil mellem elevbog, elevhæfte, lærerhåndbog og e-bog:

Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte, en lærerhåndbog og en e-bog. I elevbogen findes løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med. I systemets planlagte e-bogmvil kunne findes yderligere differentieringsmuligheder i form af adaptive test, animationer, videoer m.m.

Xplore : Parallelle naturfagssystemer med mulighed for samarbejde:
Xplore Fysik/kemi er et af de nye Xplore naturfagssystemer til geografi, biologi og fysik/kemi. Xplore Fysik/kemi indeholder en række fælles emner med biologi og fysik/kemi, hvilket giver mulighed for samarbejde mellem de tre fag. Xplore Fysik/kemi kan naturligvis også anvendes selvstændigt. Elevbogen til 7. klasse i Xplore Fysik/kemi indeholder otte kapitler, hvoraf de tre kapitler "Jordens vejr", "Det er bare vand" og "Den livgivende jord" er fælles emner for Xplore Biologi 7 og Xplore Geografi 7 , men her set i fysik/kemi perspektiv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Totzki / Søren Storm
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Geografforlaget
Bredde: 236 mm
Højde: 266 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 755 g
Serie: Xplore Fysik/kemi
Udgivelsesdato: 18 Aug 2010
Oplagsdato: 18 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777026126

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk