Xplore Biologi 7 Elevbog

Vis stort billede
Xplore Biologi 7 Elevbog

328,13 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Xplore Biologi er et nyt system til biologi i grundskolen i 7.-9. klasse.

Xplore Biologi 7 Elevbog er opbygget enkelt og overskueligt med illustrationer og tekst skrevet i et klart og lettilgængeligt sprog. For at øge motivationen hos eleverne fokuseres på relevans, "den gode historie" og eksperimenter. Emnevalget er tilrettelagt med henblik på at præsentere biologisk kernestof og derved gøre faget overskueligt og realistisk i forhold til målgruppe og tid.Hvert kapitel i bogen er inddelt i tre faser:
En motiverende indledning med målbeskrivelse
En central fordybelsesdel med det faglige stof
En afsluttende del med opsamling og valgopgaver til evaluering

De syv kapitler i Xplore Biologi 7 er: Dyrenes verden, Jordens vejr, Forandringer i kroppen, Seje planter med stærke rødder, Tiltrækning i naturen, Det er bare vand og Den livgivende jord.

Samspil mellem elevbog, elevhæfte, lærerhåndbog og e-bog:
Til hvert klassetrin og fag er udarbejdet en elevbog, et elevhæfte, en lærerhåndbog og en e-bog. I elevbogen findes løbende henvisninger til opgaver i elevhæftet, hvor eleverne kan repetere og arbejde med stoffet fra elevbogen. Desuden afsluttes hver kapitel i elevbogen med henvisninger til en række ikke-obligatoriske valgopgaver i lærerhåndbogen, som eleverne kan arbejde videre med. I systemets planlagte e-bog vil kunne findes yderligere differentieringsmuligheder i form af adaptive test, animationer, videoer m.m.

Xplore: Parallelle naturfagssystemer med mulighed for samarbejde:
Xplore Biologi er et af de nye Xplore naturfagssystemer til geografi, biologi og fysik/kemi. Xplore Biologi indeholder en række fælles emner med biologi og fysik/kemi, hvilket giver mulighed for samarbejde mellem de tre fag. Xplore Biologi kan naturligvis også anvendes selvstændigt. Elevbogen til 7. klasse i Xplore Biologi indeholder syv kapitler, hvoraf de tre kapitler "Jordens vejr", "Det er bare vand" og "Den livgivende jord" er fælles emner for Xplore Geografi 7 og Fysik/kemi 7, men her set i biologisk perspektiv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rikke Mortensen / Katrine de Waal
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Geografforlaget
Bredde: 236 mm
Højde: 265 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 734 g
Serie: Xplore
Udgivelsesdato: 26 Sep 2010
Oplagsdato: 26 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777026072

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk