Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering - Hvorfor og hvorfor ikke?

Vis stort billede
Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering - Hvorfor og hvorfor ikke?

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering – hvorfor og hvorfor ikke? er titlen på en nyt kompendium om CSR. I kompendiet debatteres virksomhedernes begrundelse for at arbejde eller ikke arbejde med CSR, og forfatteren søger forklaringer på, hvorfor CSR i mange virksomheder fortsat har en lille plads.

Kompendiet bringer læseren fra et teoretisk grundlag for godt CSR-arbejde og god CSR-rapportering til virksomhedslederens overvejelser for og imod større involvering i CSR-arbejde og CSR-rapportering. Legitimitetsteori, institutionel teori, kommunikationsteori og stakeholderteori beskrives kort og kobles til de muligheder og barrierer, der er for den gode implementering i virksomhederne. Derudover indeholder kompendiet en samling på næsten 30 eksempler fra praksis på både gode og dårlige CSR-sager. For praktikeren er bogen let læselig, kortfattet og klart struktureret. For den læser, der vil gå mere i detaljer er der hjælp i form af omfattende henvisninger til yderligere litteratur.

Jens Frederiksen (f. 1955) er statsautoriseret revisor. Han var 1979-2010 ansat i KPMG, hvor han var partner i 21 år og leder af KPMGs CSR-afdeling i en årrække. Han har medvirket ved en række CSR-udviklingsprojekter, har som revisor verificeret en række miljø- og CSR-rapporter og har skrevet et større antal bøger og artikler. Han er nu selvstændig konsulent og ekstern lektor på CBS.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Frederiksen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gjellerup
Bredde: 210 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 253 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2011
Oplagsdato: 31 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788713050246

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Virksomhedens CSR: Implementering og rapportering - Hvorfor og hvorfor ikke? Gjellerup