Vilde og stille børn - veje ud af fastlåste adfærdsmønstre

Vis stort billede
Vilde og stille børn - veje ud af fastlåste adfærdsmønstre

335,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Vilde og stille børn - veje ud af fastlåste adfærdsmønstre

Med stor indlevelsesevne og omsorg beskriver forfatteren til denne bog, hvordan man kan arbejde med de børn i dagtilbud, som udfordrer eller bekymrer de voksne. Det er de børn, som aldrig rigtigt kan finde ro, som lader deres frustrationer gå ud over andre børn og voksne, samt de børn, der er for stille og indadvendte, og som dermed ikke tager del i daginstitutionens sociale liv.
Den uhensigtsmæssige adfærd kan blokere for udvikling og læring, forhindre et positivt samspil med andre og give en oplevelse af ikke at høre til. Derfor har disse børn brug for konkret hjælp og støtte.
Denne bog giver eksempler på og praktiske tips til, hvordan man kan hjælpe børnene ud af de fastlåste adfærdsmønstre. Den beskriver også, hvordan daginstitutionen - og de voksne her - indimellem kan være med til at opretholde og forstærke adfærden, og ikke mindst hvordan dette kan undgås.
Gennem hele bogen illustreres pointerne med små historier fra praksis, hvilket gør, at man kan nikke genkendende til de forskellige situationer, problemer og handlemuligheder.
Bogen henvender sig til pædagoger i vuggestuer og børnehaver, dagplejere samt studerende på grund-, efter og videreuddannelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lise Barsøe
Sideantal: 197
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ville og stille barn i barnhagen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anna Garde
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Oct 2011
Oplagsdato: 28 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772816432

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Vilde og stille børn - veje ud af fastlåste adfærdsmønstre Dafolo