Vidensmønstre - tværfaglig refleksion i AT

Vis stort billede Tilføj
Vidensmønstre - tværfaglig refleksion i AT

318,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vidensmønstre er en elevhenvendt grundbog til AT. Bogen giver et nødvendigt og overskueligt begrebsapparat, der sætter eleverne i stand til selvstændig, tværfaglig refleksion over den viden, der opnås i arbejdet med de konkrete sager, der behandles i AT-forløbene.
Bogen indledes af fem korte kapitler. De to første præsenterer bogen og giver en første, bred indkredsning af, hvad viden, fag og videnskab er. De tre næste beskriver videnskabens fællestræk: Normer, begrundelsesformer og teorier. Disse kapitler behandler nogle af videnskabens og videnskabsteoriens mest elementære byggesten.
I bogens hoveddel præsenteres det tværfaglige begrebsapparat. Det udgøres grundlæggende af følgende modsætningspar: Teoretisk – praktisk, diakron – synkron, empirisk – formel, kvantitativ – kvalitativ, eksperimentel – observationel, kausal – intentionel, idiografisk – nomotetisk og faktuel – normativ.
Vidensmønstre er rigt illustreret og pædagogisk gennemtænkt med henblik på at fremme den tværfaglige refleksion. Præsentationen af de tværfaglige begreber er ledsaget af små opgaver og rigelige eksempler, hvilket gør det muligt for eleven at tilegne sig en del af stoffet og repetere på egen hånd.
Bogen henvender sig til elever på alle årgange.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Ølsgaard Larsen / Thomas Svane Christensen / Torben Benoni / M.Fl
Sideantal: 154
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Systime
Bredde: 173 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 311 g
Udgivelsesdato: 24 Jan 2012
Oplagsdato: 21 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761637482

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Vidensmønstre - tværfaglig refleksion i AT Systime