Vi skal alle sammen være her - et forældrehæfte om inklusion i dagtilbud og skole (inkl. hjemmeside)

Vis stort billede
Vi skal alle sammen være her - et forældrehæfte om inklusion i dagtilbud og skole (inkl. hjemmeside)

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi skal alle sammen være her - et forældrehæfte om inklusion i dagtilbud og skole (inkl. hjemmeside)

Dette hæfte henvender sig til forældre med børn i dagtilbud og skole. Det er tænkt som et bidrag til oplysning om inklusion. Det kan læses af forældre, der har et barn, som af den ene eller anden grund har det svært, men hæftet henvender sig i lige så høj grad til forældre, der i almindelighed vil forstå, hvad inklusion går ud på.

Hæftet handler om, hvilken rolle man har som forældre, og hvad man kan forvente af dagtilbud og skole, når inklusion er et mål for arbejdet med børnene. Det kan også læses af pædagoger og lærere, der gerne vil klædes på i forhold til forældresamarbejdet om inklusion.

På hjemmesiden www.dafolo.dk/allesammen findes materialer til brug på forældremøder, skabeloner til strukturerede børnefødselsdage og henvisninger til andre hjemmesider med forældrerelevant materiale om inklusion.Bo Clausen er udviklingskonsulent i Holbæk Kommunes Børne- og Ungesekretariat. Han er uddannet lærer i 1985 og cand.pæd. i almen pædagogik i 2002.

Karen Sørensen er udviklingskonsulent i Københavns Kommune. Hun er uddannet fysioterapeut i 1987 og cand. pæd. pæd. psyk. i 2010.'Et inspirerende lille hæfte, hvor der er fokus på, at vi alle sammen har et ansvar for, at inklusionen lykkes. Både som forælder til et barn i alm. skole/institution, forælder til et barn i udsatte positioner, fagpersoner, forældrebestyrelse og ledelse. Hvis ikke vi gør en fælles og målrettet indsats, lykkes det jo ikke. Hæftet beskriver mange gode måder, vi alle sammen kan reflektere om inklusion på og arbejde videre målrettet med det. På hjemmesiden tilhørende hæftet, er der mange færdige materialer, der er lige til at gå til for forældregruppen og forældrebestyrelsen. Mine bedste anbefalinger til dette lille hæfte, om en fælles opgave vi alle sammen har ansvar for, nemlig inklusion' - Karina Hansen, pædagogisk procesvejleder i Guldborgsund kommune og forælder til børn i børnehave og skole

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Sørensen / Bo Clausen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Læring i dagtilbud
Udgivelsesdato: 29 Jan 2014
Oplagsdato: 29 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772819488

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Vi skal alle sammen være her - et forældrehæfte om inklusion i dagtilbud og skole (inkl. hjemmeside) Dafolo