VækstModellen - vejen til den gode samtale

Vis stort billede Tilføj
VækstModellen - vejen til den gode samtale

310,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
VækstModellen - vejen til den gode samtale
Fra desillusion til begejstring
VækstModellen er en strukturel ramme om samtaler, der gør det muligt at bevæge sig fra desillusion til begejstring: fra negativitet og problemfokusering via udfordringer til konstruktive handlinger og løsninger. Bogen indeholder en grundig beskrivelse af VækstModellen og hvordan den anvendes i praksis i forskellige former for samtaler. Den indeholder lærerige eksempler og cases, som beskriver forskellige samtalesituationer.
VækstModellen – vejen til den gode samtalehenvender sig til alle, der i deres arbejde ønsker at anvende en samtalemodel, der er baseret på den værdsættende tankegang og på klare positioneringer, og som på samme tid er både proces-og handlingsorienteret.
Det er en håndbog for lærere, pædagoger, terapeuter, ledere, vejledere og konsulenter – ja for alle dem, der har fokus på handlinger, der skaber positive forandringer. De, der ønsker at samtale om store og små vanskeligheder, udfordringer og problemer på et værdsættende grundlag, vil finde megen inspiration i denne bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marianne Grønbæk / Henrik Pors
Sideantal: 121
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 08 Mar 2009
Oplagsdato: 08 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813080

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

VækstModellen - vejen til den gode samtale Dafolo