Undervisning og læring - Almen didaktik og skolen i samfundet

Vis stort billede
Undervisning og læring - Almen didaktik og skolen i samfundet

379,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Relationerne mellem fagene "Almen didaktik" og "Samfundet i skolen" er nære, ikke mindst i et videnssamfund. Derfor har det også været et mål med bogen at kombinere de to synsvinkler. Undervisning kan ikke mere ses som et fænomen, der har nok i sig selv og kan gennemføres uafhængigt af samfundets krav og forventninger. Men samfundet kan heller ikke fortsætte sin udvikling uden et velfungerende uddannelsessystems virksomhed. Overvejelser om undervisningens indhold, dets værdigrundlag, organisation og tilrettelæggelse må i vor tid nødvendigvis betragtes ud fra en synsvinkel, der fokuserer på interaktionen mellem uddannelse og samfund.
Bogens artikler, der er skrevet af forfattere med erfaringsbaggrund fra såvel undervisning som pædagogisk forskning og administration, stiller et alsidigt begrebsligt og analytisk værktøj til rådighed for den enkelte lærer og studerende, så han eller hun er i stand til i praksis at træffe undervisningsmæssige til- og fravalg ud fra en bevidsthed om, hvilke muligheder, der er bæredygtige.
2. udgave er opdateret på en række væsentlige punkter som følge af bl.a. de ændringer af folkeskoleloven, der er kommet til siden 2001. På baggrund heraf er der sket en ajourføring af størstedelen af bogens indhold, og navnlig artiklerne om skoleudvikling, evaluering, andetsprogsundergisning, og specialundervisning samt den internationale dimension i undervisningen er grundigt revideret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Signe Holm-Larsen
Sideantal: 481
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 1185 g
Udgivelsesdato: 07 Jun 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762406025

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Undervisning og læring - Almen didaktik og skolen i samfundet Kroghs Forlag