Udvikling af undervisning

Vis stort billede
Udvikling af undervisning

472,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hilbert Meyer er sammen med blandt andre John Hattie og Andreas Helmke en af de mest toneangivende uddannelsesforskere i nyere tid.

I denne bog giver den tyske didaktiker sit bud på en forskningsinformeret udvikling af undervisning. Bogen kaster blandt andet lys over de generelle forhold, som er væsentlige i forbindelse med udvikling af undervisning.

Bogen bevæger sig i det didaktiske univers, som også kommer til udtryk i Meyers bog Hvad er god undervisning? Den didaktiske sekskant og de ti kendetegn for god undervisning vækker sikkert genklang hos mange. Meyers tilgang er karakteriseret ved den humanistiske grundtone, at undervisningen skal komme alle elever til gavn og også meget gerne må være berigende for læreren. Udover at være humanistisk skal undervisning ifølge Meyer bygge på demokratiske principper og være effektiv på en måde, hvor der er et rimeligt forhold mellem anstrengelser og udbytte.

Bogen henvender sig til alle undervisere, der ønsker at videreudvikle deres undervisning meningsfyldt, samtidig med at deres arbejde professionaliseres yderligere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hilbert Meyer
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Jens Peter Christiansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Serie: Undervisning og læring
Udgivelsesdato: 20 Jan 2016
Oplagsdato: 20 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771603514

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk