UDESKOLE - Undervisning uden for klasseværelset

Vis stort billede
UDESKOLE - Undervisning uden for klasseværelset

765,63 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog gør det nemt at tage undervisningen ud i nærmiljøet og gennemføre udeskole. Bogen indeholder 25 fagopdelte forløb, forslag til tværfaglige forløb og kopiark. Alle forløb introduceres grundigt og er tilpasset Forenklede Fælles Mål.


Udeskole handler om at aktivere alle skolefag i en integreret undervisning, hvor læring i og uden for klasseværelset spiller tæt sammen. Eleverne lærer om nærmiljøet i nærmiljøet, om naturen i naturen og om samfundet i samfundet.
Bogens forfattere er lærere og har begge over ti års erfaring i at praktisere udeskoleundervisning. De fem valgte undervisningsmiljøer er repræsentative for de fleste egne af Danmark og indeholder forløb til følgende fag: Byen. Fag: Dansk, historie, håndværk og design, idræt, matematik Grøftekanten. Fag: Billedkunst, dansk, historie, håndværk og design, natur/teknologi Kirkegården. Fag: Billedkunst, dansk, historie, kristendomskundskab, matematik Søen. Fag: Billedkunst, dansk, engelsk, idræt, natur/teknologi Skolegården. Fag: Dansk, engelsk, idræt, matematik, natur/teknologi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Åsell Pedersen / Ulrik Engkær Hansen
Sideantal: 163
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Go Forlag
Bredde: 206 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 627 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2014
Oplagsdato: 30 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777028021

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

UDESKOLE - Undervisning uden for klasseværelset Go Forlag