Tysk BasisLingvistik

Vis stort billede Tilføj
Tysk BasisLingvistik

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En professionel beskæftigelse med sprog kræver en omfattende viden både om sprogets struktur, dvs. om elementernes samspil i et grammatisk system, og om systemets udnyttelse i forskellige kommunikations­si­tua­tio­ner, dvs. om sprogets funktion som et særdeles kom­plekst og effektivt kom­­mu­nikationsredskab. De sidste år­ti­ers ling­vistiske forsk­ning har i stigende grad fokuseret på sproget som et funk­tionelt fænomen, og det er disse as­pekter der i di­dak­tiseret form er de centrale i bogen, og som i denne 3. udgave er fremhævet yderligere.


Bogen henvender sig primært til tyskstuderende i be­gyn­del­sen af studiet, men også til alle andre der er inter­es­se­ret i en beskrivelse af basale fænomener i det ty­ske sprog ud fra funk­tionelle og dependens- og va­lens­gram­ma­­ti­ske syns­punkter.
Indholdsoversigt Forord Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Semantik og pragmatik Kapitel 2. Sproglige udtryksmidler Kapitel 3. Konstituens og dependens Kapitel 4. Brugen af fleksionsformerne Kapitel 5. Valens Kapitel 6. Præpositioner Kapitel 7. Topologi Kapitel 8. Modalitet Kapitel 9. Sammenfatning Kapitel 10. Litteratur Kapitel 11. Register – forkortelser

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Colliander
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Djøf
Udgivelsesdato: 29 Jan 2014
Oplagsdato: 29 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762904378

Sprog

Dansk