Triple Focus - En ny tilgang til uddannelse

Vis stort billede Tilføj
Triple Focus - En ny tilgang til uddannelse

262,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I denne bog giver de to store kapaciteter Daniel Goleman og Peter Senge et bud på tre centrale færdigheder, som alle børn - og voksne - har brug for. Det drejer sig om tre forskellige fokusser - et indre, et relationelt og et systemisk fokus - der samtidig skal ses som indbyrdes afhængige. De to forfattere viser, hvorfor netop disse kompetencer er nødvendige for at kunne navigere i en hastigt foranderlig verden med stadig flere distraktioner og mere og mere komplekse indbyrdes forbindelser, og hvordan vi gennem en samtænkning af de tre perspektiver skaber nye veje for facilitering af læreprocesser for børn, unge og voksne med udgangspunkt både i den enkelte og fællesskabets potentialer.
Bogen giver samtidig en række eksempler på uddannelsesprogrammer, der har inkorporeret de tre fokusser i klasserummet, og indeholder ligeledes gode råd til, hvordan dette nye læringsperspektiv bedst indarbejdes i skolerne.
Daniel Goleman: forfatter, psykolog og tidligere journalist ved New York Times. Forfatter til bl.a. Følelsernes intelligens (1995, da: 2005).
Peter Senge: amerikansk forsker og direktør for Center for den Læring Organisation på MIT Sloan School of Management. Har tidligere udgivet bogen Den Femte Disciplin: Den lærende organisations teori og praksis (1990, da: 1995).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Senge / Daniel Goleman
Sideantal: 77
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 19 Nov 2015
Oplagsdato: 19 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601879

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Triple Focus - En ny tilgang til uddannelse Dafolo