The English and the World / i-bog - Angles

Vis stort billede
The English and the World / i-bog - Angles

46,88 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

The English and the World / i-bog® indeholder:

74 sider - notesbog - 27 pop-up-illustrationer - Google-søgning - 47 opgaver - 76 links

Denne Angles Single handler om Englands forhold til resten af verden. Den komplicerede og evigt aktuelle arv efter det britiske imperium - rundt omkring i verden og hjemme i England - står centralt i singlen. Materialet kommer omkring både kritisk og forsvar for imperiet og dets konsekvenser samt nationalisme, multikulturalisme, konflikten i Nordirland og engelsk som globalt sprog.

Angles Singles er skræddersyet til en varieret elev/kursistgruppe i tekstudvalget og de mange alsidige opgaver. Teksterne taler både til de lidt ældre kursister og til elever, der godt kan lide at arbejde anvendelsesorienteret og kreativt.

Opgaverne er en god balance af gedigne analysis, comprehension og discussion-opgaver, sproglige opgaver som vocabulary og observation, og et væld af mere kreative, skriftlige og mundtlige opgaver som fx role play, collages, presentations, podcasts, information searches og quizzes. Mange af opgaverne gør brug af web 2.0 redskaber med udførlige instruktioner.

Sidst i bogen findes en analysevejledning til arbejdet med fiktion, non-fiktion, billeder, film og websteder.

Der gives adgang til produktet vha. af e-nøgler. En e-nøgle er en kode, der giver individuel adgang til digitale undervisningsmidler. E-nøglen er knyttet til det produkt, du køber og sendes til dig i en e-mail umiddelbart efter, du har gennemført din bestilling. E-nøglen giver adgang til det antal i-bøger, du angiver i din bestilling. Bestiller du fx 25 i-bøger, kan den e-nøgle, du modtager, aktiveres 25 gange. Læs mere om e-nøgler her .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas Kjær Andersen / Anders Daugaard
Sideantal: 74
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Ulla Korgaard
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: i-bog
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Martin Bassett
Tegnet af: Ulla Korgaard
Udgiver: Gyldendal
Serie: Angles Singles
Udgivelsesdato: 15 Mar 2016
Oplagsdato: 15 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762511682

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

The English and the World / i-bog - Angles Gyldendal