Teamets arbejde med - talentpleje

Vis stort billede
Teamets arbejde med - talentpleje

228,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Teamets arbejde med... talentplejebehandler følgende emner: Hvad er talent eller usædvanlig dygtighed, og hvem er børnene med særlige forudsætninger? Erfaringerne med undervisning af børn med særlige forudsætninger er bl.a. indhøstet i et udviklingsarbejde i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor man arbejder med at identificere børn med særlige forudsætninger, hvordan man kan undervise dem, og hvordan man i øvrigt kan tilgodese deres behov for intellektuelle udfordringer, herunder også børn, der samtidig har specifikke indlæringsvanskeligheder. Der gives eksempler på redskaber til arbejdet, og betydningen af at tydeliggøre forventninger i skole-hjem-samarbejdet synliggøres.
Gennem præsentation af udenlandske erfaringer, som peger på, at det er vigtigt og nødvendigt, at den enkelte skole lægger en strategi for teamarbejde med dygtige elever, sættes arbejdet med dygtige elever ind i en bred forståelse af udvikling af den rummelige skole.
Kirsten Baltzerer ekstern lektor ved Danmarks Pædagogiske Universitet og forskningsmedarbejder ved projektet 'Undervisning af børn med særlig forudsætninger' i Lyngby-Taarbæk Kommune 2002-06.
Ole Kyeder børnepsykolog og souschef ved Rådgivningscentret for Børn og Unge i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Baltzer / Ole Kyed
Sideantal: 151
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Bredde: 169 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 273 g
Serie: Teamserien
Udgivelsesdato: 22 Apr 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772812984

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk