Teamets arbejde med - relationer og ressourcer

Vis stort billede
Teamets arbejde med - relationer og ressourcer

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne bog deler forfatterne deres erfaringer omkring arbejdet med relations- og ressourceorienterende pædagogik. De præsenterer teorier kædet sammen med mange praktiske eksempler, der illustrerer pædagogikkens anvendelighed og med teorien som dokumentation.

I en tid, hvor omsorgen og opdragelsen af børn og unge også er lagt i hænderne på de nære professionelle, må lærere og pædagoger påtage sig både undervisning, omsorg og opdragelse. Hvis denne komplicerede opgave skal lykkes, er teamsamarbejde en nødvendighed.
Blandt de mange nødvendige kompetencer er relationskompetencen den måske allervigtigste. Rum og tid til relationen - i et ressourceorienteret perspektiv - handler om, hvordan teamet bevidst kan arbejde med at skabe udviklingsstøttende relationer til eleverne, forældrene og kollegaerne. Det kræver både bevidsthed om sig selv som redskab og sensitivitet i forhold til de mennesker, man skal samarbejde med.
TEAMSERIEN
Bøgerne giver inspiration til lærer- og lærer- og pædagogteamets arbejde. Med udgangspunkt i anerkendte teorier og daglig praksis præsenteres en række grundlæggende pædagogiske temaer. Der er oplæg og konkrete forslag til teamets didaktiske overvejelser vedr. arbejdets tilrettelæggelse og til teamets egen kvalificering.
Serien henvender sig til lærere, pædagoger og lærerstuderende og kan anvendes som fælles udgangspunkt for diskussioner i studiegrupper og team samt på lærerseminarierne (CVU' er).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Thaarup / Eva Termansen / Kirstine Sort Jensen
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 199 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 165 g
Udgivelsesdato: 05 Jul 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762405332

Sprog

Dansk

Teamets arbejde med - relationer og ressourcer Kroghs Forlag