Synlig læring - for lærere

Vis stort billede Tilføj
Synlig læring - for lærere

525,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I Visible Learningfra 2009 skrev John Hattie læringshistorie i form af verdens hidtil mest omfattende forskningsoversigt: en syntese af over 800 meta-analyser af faktorer, der påvirker elevers læring. Aldrig tidligere har vi set så overbevisende dokumentation for, hvad der rent faktisk virker. Synliggørelse af læringen, blandt andet i form af tydelige læringsmål, er grundlæggende den væsentligste faktor i forhold til at forbedre elevernes resultater.
I Synlig læring - for lærereer denne viden sat i relation til lærerens undervisningspraksis med konkrete strategier til praktisk gennemførelse i klasserummet. Bogen giver anvisninger til forberedelse, gennemførelse og vurdering af undervisning og læring og indeholder tjeklister og øvelser ikke blot til den enkelte lærer, men også til brug i teamet og på hele skolen.
Synlig læring - for lærerehenvender sig til lærere, lærerstuderende, skoleledere og andre, som vil have evidensbaserede svar på, hvordan man kan forbedre elevernes læring. Bogen udkom første gang i 2012 og foreligger for første gang i dansk oversættelse i foråret 2013.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Hattie
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 21 Feb 2013
Oplagsdato: 21 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772817385

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk