Vidensformer, pædagogik, sundhed

Vis stort billede
Vidensformer, pædagogik, sundhed

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I denne bog behandles tre temaer, som det er afgørende at have kendskab til, når man skal arbejde professionelt med mennesker:
Viden om forskellige vidensformer(videnskabelig, filosofisk, teknisk og etisk viden) og refleksioner over, hvordan der kan trækkes på teori og metode i en professionel praksis.
Viden om, hvad det vil sige at lære noget nyt, og pædagogiskeovervejelser om, hvordan mennesker kan motiveres til i praksis at ændre deres handlemønstre.
Viden om folkesundhed og udviklingen af sundhedsfaglige kompetencer, der kan bidrage til at give mennesker mulighed for at fremme deres sundhedog livsduelighed.
Bogen spænder vidt - fra filosofiske overvejelser om, hvad viden er, til fakta om en bestemt kommunes sundhedsprofil - og har derigennem til hensigt at kvalificere de studerendes faglige beredskab til arbejdet i de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige professioner.
Forfatterne er cand.cur. Britta Hørdam, cand.mag. Carsten Pedersen, MPH, Dr.PH Ina Borupog cand.phil. Birte Glindsvad, der alle har erfaring med undervisning af professionsbachelorer inden for pædagogik og/eller sundheds fag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: .
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 07 Nov 2006
Oplagsdato: 07 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712042396

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk