Velfærdsteknologi

Vis stort billede
Velfærdsteknologi

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet retter sig til såvel studerende på de sundhedsfaglige professionsbacheloruddannelser som til de færdiguddannede sundhedsprofessionelle i den kliniske praksis.

Bogen beskriver og forholder sig til den digitaliseringsbølge i den offentlige sektor, som allerede er godt på vej og flere steder fuldt implementeret.

Man ved allerede i dag, at om få år vil op til 80 % af al kommunikationen mellem borgere og det offentlige foregå via internettet. Allerede i dag kan kroniske patienter med eksempelvis KOL eller diabetes via telemedicinske løsninger få behandling i hjemmet og på den måde undgå indlæggelse. Ældre kan i dag udnytte den nyeste velfærdsteknologi til at få gjort rent, blive vasket og komme ud af sengen. Dette medfører, at den enkelte borger i højere grad inddrages, og at de sundhedsprofessionelle skifter roller fra at yde omsorg og pleje til at hjælpe borgerne til selv at betjene de teknologiske løsninger og til selv at løse problemerne.

Ovenstående stiller imidlertid store udfordringer til det sundhedspersonale, der skal håndtere de nye udfordringer. Det er således ikke længere nok at have de faglige kompetencer i orden. De sundhedsprofessionelle må forberede sig på et sundhedsvæsen i forandring og på, at de udfordringer, de møder fremover, kræver både faglige, menneskelige, innovative og teknologiske kompetencer.

I bogen Velfærdsteknologi i sundhedsvæsnet bidrager 11 forfattere med at belyse ovenstående fra forskellige perspektiver.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 244
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 171 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 480 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2013
Oplagsdato: 20 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712048626

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk